LAB-EX Kft.

FFP2 Maszkok kedvezménnyel



FFP2 maszkokat kínálunk elérhető áron, engedményekkel, a készlet erejéig. Tekintse meg aktuális listánkat, amelyek a raktárkészlet erejéig érvényesek.

Minimális rendelési mennyiség FFP2 típusú maszk esetén 10 db, sebészi maszk esetén 50 db. 50 db FFP2 maszk rendelése felett 10%, 200 db felett 20% kedvezményt biztosítunk!


Az ajánlat a raktárkészlet erejéig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. Sajnos a jelenlegi helyzetben naponta változnak a beszerzési árak, szállítási költségek és a forint árfolyama, ezért ezeket az árakat a jelenlegi raktárkészletünk erejéig tudjuk garantálni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a koronavírus-helyzet miatt készpénzes fizetést nem áll módunkban fogadni, a megrendelt termékek személyes átvételére raktárunkban nincs lehetőség. A promócióban feltüntetett árak a szállítási költséget nem tartalmazzák (mely hozzávetőlegesen 1 300 - 1 600-, Ft/csomag körül alakul, súlytól függően).

További információért, árajánlatkérés esetén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, a labex@labex.hu e-mail címen! Telefonszámunkon, a 06-1-206-2455-ös számon egyelőre korlátozottan vagyunk elérhetőek, kérjük, e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot!


LAB-EX Laborkereskedelmi Kft. LAB-EX. Your lab solution partner.

Cím: 1119. Budapest, Hadak útja 41.

Telefon: +36-1/206-2455

E-mail: labex@labex.hu

Web: www.labex.hu

Nem szeretne több promóciós levelet kapni tőlünk? Leiratkozás

GDPR Adatvédelem >> További információ